Nazaj na seznam
Dogodek |
11. 10. 2021

Delavnica za gospodinjstva na temo zamenjave starih, neučinkovitih ogrevalnih naprav bo v obliki spletne učilnice v

ki bo potekala v januarju 2022 .

Spletna delavnica je namenjena ozaveščanju gospodinjstev o pomembnosti uporabe okolju prijaznega ogrevalnega sistema, ki ne prinaša samo ekonomskih prihrankov gospodinjstvu, temveč je tudi okolju bolj prijazen iz vidika manjšega izpusta CO2 in PM delcev.

Namen delavnice je informirati splošno javnost o kampanji, podpornih orodjih, ki je na voljo ter kampanji “Zamenjaj olje za okolje” s podjetjem Kronoterm. Hkrati bo predstavljen tudi spletni kalkulator zamenjave ogrevalnega sistema, preko katerega lahko tudi pridobite informacije o najboljši rešitvi pri zamenjavi iz ekonomskega in okoljskega vidika!

Udeležba na dogodku je brezplačna. Prosimo, da se zaradi lažje organizacije in izvedbe dogodka prijavite preko spletne prijavnice TUKAJ (z gumbom »Ctrl« in klikom na besedo TUKAJ se odpre spletna prijavnica, kjer izpolnite rubrike in s klikom na polje POŠLJI zaključite s prijavo) ali na e-naslov h2020replace@ijs.si najkasneje do petka, 14. januarja 2022. Prijavljeni boste potrditev in povezavo za webinar dobili po mailu.

Ekipa CEU

Vljudno vabljeni k prijavi!